Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kipcurry met roergebakkenspinazie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

4 eetlepels plantaardige olie
250 gr kipfilet in plakken
2 grote aardappelen in blokjes
1 fijngesneden grote ui
1 zakje Chicken Curry Masala mix (Asian Home Gourmet, inh. 50 gr)
50 gr blanke amandelen
5 dl yoghurt
1 eetlepel maïzena
1 fijngesneden teentje knoflook
300 gr spinazie

Bereiden


Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak de kip, de aardappel en de
ui hierin ± 4 minuten.
Voeg de Chicken Curry Masala mix en de amandelen toe en bak die op matig
vuur ± 5 minuten mee.
Roer de yoghurt met de maïzena glad en schenk dit bij de kip.
Laat het gerecht nog ± 30 minuten sudderen tot de kip gaar is.
Bak intussen de knoflook in 1 eetlepel olie in ± 3 minuten
lichtbruin.
Voeg de spinazie toe, laat die op hoog vuur al omscheppend slinken en
verdeel de spinazie over de kipcurry.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kalkoen‘Provençal‘
Sambal gorengtelor
Spiesjeskwartet
Roergebakken peultjes metbiefstuk en amandelen
Wilde spinazie met magerspek en croûtons

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes